Frequently Asked Questions

De meest gestelde vragen kan je hieronder vinden.

Doktersvoorschrift – Identiteitskaart – Beeldvorming/Verslag (indien je dit hebt)

Aan het einde van de maand of na de behandelreeks reken je af. Bij betaling ontvang je een bijhorend getuigschrift en origineel voorschrift, die je vervolgens aan je mutualiteit kunt overhandigen voor terugbetaling. Betalen kan via bancontact, payconiq, overschrijving of cash.

Als je een afspraak wilt annuleren, laat je dit ons 24 uur van tevoren weten. Op die manier kunnen we de vrijgekomen plaats mogelijk aan een andere patiënt geven. Als de afspraak niet of niet tijdig wordt afgezegd, kan volgens de regelgeving van het RIZIV de afspraak in rekening worden gebracht.

Je kan een afspraak telefonisch annuleren via 0478 38 56 41 of 0472 22 09 97. Bedankt voor je begrip en medewerking!

Bij de afrekening aan het einde van de maand of na de behandelreeks ontvang je alle vereiste documenten om terugbetaling te verkrijgen van zowel je mutualiteit als verzekering. We zorgen ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt om je vergoedingen probleemloos te regelen.

Tijdens elke consultatie bedraagt het honorarium €35. Het Remgeld bedraagt €18, de rest kan worden vergoed door jouw mutualiteit. Je hebt verschillende betalingsmogelijkheden, waaronder Bancontact, Payconiq, overschrijving en contant.
Indien je hierover meer vragen hebt aarzel niet om ons te contacteren.
*Tarieven geldig vanaf 2024.